FORGOT YOUR DETAILS?

Recenzie profesională de carte

Preț recenzie: de la 79

O recenzie profesională vă ajută să aveți o primă opinie avizată asupra cărții dvs. O puteți include pe coperta cărților ulterioare ca şi referinţă sau o puteți afișa pe website-ul dvs., o puteţi insera în comunicatul de presă şi, eventual, o puteți afișa pe pagina de carte a librăriei unde se comercializează titlul și înseamnă o carte de vizită importantă.

Recenzia este o prezentare a conținutului cărții ce poate conţine: aprecieri critice - relevarea punctelor "tari" și "slabe" ale cărții, opinii despre originalitatea lucrării în biografia autorului sau în bibliografia domeniului, comentarii etc. Totuşi, nu există o rețetă generală pentru redactarea unei recenzii, deoarece aproape fiecare carte este un unicat.

O recenzie pozitivă* poate face diferența și va avea un impact deosebit asupra cititorilor și asupra vânzărilor. Constituită ca un articol, recenzia furnizată de noi poate fi folosită și pentru publicare în diverse medii (bloguri, facebook, reviste etc.), ca un plus la promovarea cărții dvs.

Vă oferim recenzii profesionale de carte pentru texte literare – orice gen, la preţul de 79 euro pentru o carte de maximum 55000 de cuvinte (aprox. 180 pagini de carte), plus 6 euro la fiecare 10.000 de cuvinte (aprox. 30 pagini de carte) suplimentare, dar şi recenzii pentru texte din anumite domenii ştiinţifice precum şi verificare ştiinţifică (peer review), la preţuri negociate în funcţie de text şi domeniu. Pentru orice text non-fiction vă rugăm să ne consultaţi în prealabil folosind pagina de contact, pentru a vă confirma disponibilitatea unui recenzor ştiinţific în domeniul dvs.

Termeni şi condiţii

Recenzia este o prezentare succintă (în general la apariție) a unei opere literare sau științifice, cu comentarii și aprecieri critice.

Recenzia pe care o oferim clienţilor noştri este realizată de colaboratorii noștri sunt profesioniști ai literelor, critici, scriitori și importanți oameni de cultură. Recenziile se bazează strict pe materialul pe care ni-l trimiteţi şi se face referire doar la el, evitându-se pe cât posibil aprecieri la adresa autorului. Cu toate acestea, este posibil ca recenzorul să ia în calcul experienţa şi trecutul literar al autorului şi să facă observaţii pe baza acestora. Prin natura acestui serviciu, aveţi deplina libertate de a elimina din recenzie pasajele neconvenabile (spre exemplu, pentru un extras care să fie publicat pe coperta cărţii sau în Cuvântul înainte). Totuşi, dacă doriţi ca recenzia să apară integral în presă, aceasta trebuie publicată sub semnătura recenzorului.

Pentru a comanda serviciul de recenzie literară, este necesar să fiţi de acord în mod expres cu următoarele:

1. Serviciul este oferit în termeni de bună credinţă, aşa cum este şi reprezintă o reacţie profesională (feed-back) la un produs literar.

Opiniile recenzorilor sunt proprii acestuia şi nu reprezintă poziţia sau opiniile editurii şi se bazează pe experienţa vastă în domeniu. Remarcile din analiza primită reprezintă strict punctul de vedere al recenzorului.

Aceste opinii nu pot constitui obiectul unei acţiuni juridice îndreptate împotriva Editurii Virtuale sau a consultanţilor noştri.

2. Folosirea unei recenzii literare - la libera alegere a autorului.

Recenziile noastre sunt un produs de tip „aşa cum se livrează” şi pot fi folosite fracţionat (numai aprecierile pozitive – de exemplu) sau în întreg, fără modificare de conţinut în situaţia în care se citează cu numele autorului recenziei.

În situaţia atribuirii recenziei, drepturile de autor aparţin autorului acesteia şi vă sunt transferate cu titlu de folosire pe termen nelimitat, pentru toate ediţiile cărţii respective.

Recenzia poate fi publicată integral sau citată fără restricţii în print, mediul online sau comunicate de presă.

Solicitările de recenzii se fac doar pentru cărțile care au beneficiat cel puţin de redactare sau pentru cărţi care au fost deja publicate în sistemul editorial tradiţional.

3. Rambursarea serviciului nu este o opţiune.

Dacă aţi hotărât că aveţi nevoie de opinia unui recenzor, trebuie să ştiţi că această opinie se obţine cu o muncă susţinută şi atentă din partea unui om care va citi cartea sau manuscrisul dvs. Această muncă există indiferent dacă manuscrisul este genial sau mai puţin reuşit şi va genera o opinie personalizată şi un produs literar de tip articol scris la adresa acestuia. Din această cauză, serviciul nu este rambursabil.

În rare situaţii în care, datorită calităţii materialului recenzat sau ale unor elemente care nu se încadrează în profilul niciunui recenzor (manuscris complet neliterar, vădit ofensator, pornografic sau greu lizibil/ilogic – în concluzie: nerecenzabil), se va rambursa contravaloarea serviciului şi nu vi se va oferi nicio recenzie. Aceste situaţii vă vor fi aduse la cunoştinţă imediat ce apare situaţia şi sunt cele pe care ni le asumăm.

___

*dacă recenzia este 100% pozitivă, primiți o reducere de 10% la orice alt serviciu de marketing. Oferta nu se cumulează cu ofertele interne specifice de la Editura Virtuală.

Save

Save

Save

Save

Solicitati aici mai multe informații

TOP