FORGOT YOUR DETAILS?

Editura Virtuală oferă serviciul de digitizare a manuscrisului (OCR-izare, culegere de text), pentru a ajuta autorii care nu dețin lucrările personale în format electronic. Scopul procesului de digitizare este acela de a da posibilitatea autorilor să-și convertească rapid manuscrisul (dactilografiat, scris de mână sau publicat în ediții mai vechi pe hârtie) în format digital, în vederea ușurării procesului de publicare/republicare. Procesul oferă un grad ridicat de precizie pentru un preț incomparabil. Asemenea, pot fi digitizate cărți vechi precum și alte documente, iar pagina finală are o dimensiune a fontului de 11 puncte, cu spațiere între rânduri de 1 rând și jumătate. Prețul se consideră la pagina de autor (300 de cuvinte pe pagină standard).

Digitizare manuscris - print/tipar/dactilo
0-100 pagini0.60 euro/pag.
101-200 pagini0.50 euro/pag.
201+0.40 euro/pag.

Digitizare manuscris - scris de mână
0-50 pagini2.25 euro/pag.
51-100 pagini1.95 euro/pag.
101-1501.80 euro/pag.
151-200 pagini1.70 euro/pag.
201+1.60 euro/pag.
Pretul se consideră pentru numarul final de semne și include o corectură de bază.

Factura se emite în lei, la cursul BNR al zilei

!!!

Publicați manuscrisul cu noi

Dacă doriți continuarea procesului de conversie la e-book sau ați ales un pachet de servicii și ați optat pe formular pentru acest lucru:
  • Trebuie să citiți cu atenție fișierul trimis și să îl comparați cu manuscrisul original. Acum aveți posibilitatea să faceți orice modificări sau adăugiri pentru forma finală a manuscrisului digital.
  • Trimiteți-ne manuscrisul final, iar noi vom începe procesul de publicare (transformare în carte electronică sau altă ediție print).

Mergeți la pagina cu servicii integrate și demarați publicarea.

Iată cum funcționează:

TOP