Glosar de termeni

Un Glosar de termeni (index) permite cititorilor dvs. să găsească ușor și rapid informații diverse în manuscrisul tipărit. Acest glosar va îmbogăți experiența de lectură și va îmbunătăți coeziunea, coerența, acuratețea și utilitatea textului. Dacă doriți să includeți un index în manuscris dumneavoastră, Editura Virtuală vă oferă serviciul Glosar de termeni.

Aveți următoarele posibilități de a insera un glosar de termeni:

Indexul autorului – 85 lei pentru martor în format electronic.

  • Pregătiți fișierul cărții într-o versiune recentă Microsoft Word sau WordPerfect utilizând funcția Index.
  • După corectarea și tehnoredactarea cărții, Editura Virtuală vă va trimite conținutul martor în format electronic pentru a putea fi utilizat ca referință la crearea Glosarului. Puteți crea Glosarul într-un fișier text separat, pe care ni-l puteți trimite pe e-mail. Acesta este plasat la sfârșitul cărții și vă vom trimite forma electronică finală a conținutului pentru acordarea bunului de tipar.

Index realizat de către Editura Virtuală – prețul variază în funcție de numărul de termeni indexați

Redactorul nostru va citi manuscrisul dvs. și va eticheta cuvintele care necesită indexarea pentru a crea o indexare dinamică. Acest lucru înseamnă că orice modificări ale paginației se va reflecta automat în index, pe care îl veți putea vedea în fiecare copie martor pe care o primiți pe parcursul producției cărții.

Prețul serviciului de indexare variază în funcție de lungimea lucrării dumneavoastră.