FORGOT YOUR DETAILS?

PRODUCȚIE DE CARTE AUDIO

Segmentul cărţilor audio este în plină expansiune în întreaga lume, cu o piață internațională care a depășit deja 3 miliarde de dolari.

În România, segmentul este unul cu dezvoltare lentă, dar nu de neglijat. Deşi foarte puţine edituri au decis să atace această piaţă. Producerea în acest format este o modalitate extraordinară de a creşte potenţialul de vânzare a unei cărţi şi de a ajunge, astfel, la clienţii care nu au timp, din cauze obiective, să deschidă o carte sau un bookreader.

Calitatea naraţiunii este dată, în special, de capacitatea naratorului de a „implica” ascultătorul în povestea pe care o spune. Nararea este o artă, aşa cum şi naratorul este un artist. Ca autor, dvs. sunteţi cel care decide asupra vocii care vă va spune povestea. Rolul dvs. este, astfel, de producător executiv. Dacă o voce rezonează la nivel emoţional cu dvs., atunci acea voce va transmite cel mai bine mesajul cărţii pe care aţi scris-o. Ascultaţi cu atenţie vocile pe care le punem la dispoziţie în înregistrările noastre demonstrative şi alegeţi-o pe aceea care vă reprezintă cel mai bine.

O naraţiune este un proces elaborat, nu înseamnă doar citirea unui text în faţa microfonului. Calităţile vocale ale artistului se îmbină cu talentul său de a asigura, stil, consistenţă şi consecvenţă poveştii. Diferenţierea personajelor şi „trăirile” acestora pe parcursul naraţiunii, evoluţia şi tensiunea acţiunii, ritmul, intonaţia sunt câteva dintre calităţile unui narator. Fiecare înregistrare este apoi editată, ilustrată (dacă este cazul), prelucrată tehnic.

Costurile pentru fiecare producţie se calculează individual. Totuşi, putem să vă oferim o grilă orientativă de preţuri, în funcţie de care vă puteţi construi un buget de producţie.

AudioBook

Producem şi livrăm produse audio de calitate la preţuri speciale. Folosim tehnologie de studio de înregistrări, librării de sunete din domeniul public sau privat şi un portofoliu de voci special. Încercăm să aducem o standardizare pe piaţa cărţilor audio. În principiu, costul pentru o astfel de producţie este calculat individual, pentru fiecare tip de carte şi în funcţie de dificultatea lecturii. Dacă citești tu, atunci bugetul se micșorează corespunzător.

  • Poți alege o voce artistică anonimă sau negociem în numele tău pentru voci speciale, celebre, artişti de marcă sau voci recunoscute, femei şi bărbaţi, pentru diverse stiluri de lectură.
  • Poți face chiar tu înregistrarea acasă, iar noi prelucrăm fișierul astfel încât produsul final să fie de maximă calitate.
  • Poți să vii în studioul nostru și să înregistrezi direct povestea ta.

Te așteptăm să alegi vocea.

Înregistrările sunt făcute la calitate de studio şi livrate ca master pregătit pentru pentru multiplicare sau distribuire ca fişier individual (mp3). Acestea pot fi multiplicate şi împachetate, personalizate şi sigilate ca produs final (CD) în cadrul serviciilor suplimentare pe care le oferim.

TOP