FORGOT YOUR DETAILS?

TEHNOREDACTARE

Oferiţi cititorilor o poveste extraordinară și un aspect deosebit, printr-o tehnoredactare profesională a cărţii, pentru o lectură plăcută şi atractivă.

STOC NELIMITAT pentru formatul tipărit!

Tipăriţi şi distribuiţi GRATUIT cartea PE HÂRTIE, către cititorii din România

Distribuție națională fără stoc!

Stresul tirajului minim sau emoția epuizării tirajului iniţial nu mai sunt de actualitate. Cartea este disponibilă pe hârtie, pentru toți cititorii dvs., în librăria Editurii Virtuale, fără nicio investiţie în tiraj.

Costul tipăririi digitale este suportat de cumpărător la plasarea comenzii, iar dvs. încasaţi royalties-urile din vânzare. În plus, participaţi activ la salvarea pădurilor, tipărind exact atâtea exemplare câte se vând, niciunul mai mult.

1, 2, 3, 100 sau 1000 de exemplare pe hârtie?

Comandaţi cartea dvs. direct din platforma noastră, la preţuri de tipar convenabile şi la o calitate ireproşabilă.

Doriţi să produceţi cartea prin tipograful dvs.? Tipăriţi-vă cartea prin orice tipografie clasică sau digitală din România. Fişierele livrate de noi sunt compatibile cu orice tipografie!

Nu vreți nicio bătaie de cap? Comandați-le direct la noi, la prețuri fără concurență și la un raport calitate/preț ideal.

Preţuri standard pentru tehnoredactare

 • Nr. cuvinte
 • < 45.000
  per manuscris
 • Durată producție
 • 7-10
  per zile lucrătoare
 • COTAŢIE STANDARD
 • 0,665
  per 300 cuvinte
 • Nr. cuvinte
 • 45.000 < 90.000
  per manuscris
 • Durată producție
 • 10-15
  per zile lucrătoare
 • COTAŢIE STANDARD
 • 0,585
  per 300 cuvinte
 • Nr. cuvinte
 • < 90.000
  per manuscris
 • Durată producție
 • 15-25
  per zile lucrătoare
 • COTAŢIE STANDARD
 • 0,5
  per 300 cuvinte

Itemuri incluse/titlu:

 • 10 imagini, tabele şi/sau liste
 • 10 cuvinte de index (glosar de termeni)

Imagini suplimentare: 0.5€/imagine

Index: pentru mai mult de 10 de cuvinte în glosar, citiţi aici.

PDF

Primiți fişierul de tipar PDF al cărţii

Dacă coperta are un rol crucial în atragerea potențialilor cumpărători, interiorul cărții este esențial pentru calitatea lecturii. Tehnoredactorii noştri au o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi realizează cărţi pentru cele mai mari edituri din România.

Fișierele de tipar PDF livrate de noi sunt pregătite pentru a fi folosite cu Amazon.com, la formatele standard pentru această librărie. Dacă doriţi ca documentul să fie pregătit pentru un format standard românesc, facem ajustările necesare sau livrăm ambele formate.

Elemente și/sau etape care pot fi incluse în derularea serviciului

Formatare standard optimizată pentru tipar Amazon sau orice alt tipar

Fonturi adaptate genului de carte şi designului

Design headere şi note de subsol

Spaţiere şi paragrafe formatate prin stiluri

Inserare cuprins şi index

Inserarea paginilor speciale precum: pagină cu dedicația autorului, pagină de copyright, biografie/bibliografie autor

Alocare de ISBN pentru versiunile care se califică sau/și în situația achiziționării suplimentare a serviciului de Redactare

Inserare imagini, tabele, liste

Aliniere, urmărire capete de rând şi pagini orfane

Corectură Basic* inclusă.

* Corectură Basic: eliminarea greșelilor de ortografie.

Două revizuiri gratuite ale autorului şi contact permanent cu tehnoredactorul prin e-mail

Nu aveţi o copertă pentru cartea dvs?

Nici o problemă! Puteţi alege o copertă standard dintre cele oferite de noi sau puteţi comanda o copertă dedicată. Oferim câteva pachete interesante de design de copertă care ar putea să vă atragă. Selectaţi la Servicii integrate în formularul de solicitare de cotaţie Coperta şi primiţi automat un discount de 10% pentru ambele servicii.

Ce trebuie să știți pentru a începe

Verificați!

Înainte de a ne trimite un manuscris, asiguraţi-vă că acesta îndeplineşte Condiţiile minimale de procesare. Sunt paşi simpli prin care vă asiguraţi că trimiteţi un fişier de calitate, menţineţi costurile în bugetul alocat şi primiţi rezultatul în timpul promis.

Trimiteți-ne:

Manuscrisul dvs. complet într-unul din formatele: Word (.doc sau .docx), Rich Text (.rtf), Text (.txt), Open Office (.odf). Atenţie, formatul Text (.txt) nu păstrează formatările mai complexe.

Fişierele suplimentare, conform pasului 3 din Instrucţiunile de trimitere a manuscrisului.

Eventualele elementele grafice şi ilustraţii ca fişiere individuale, lista de index.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCESUL

NOTE IMPORTANTE

Ce tip de fișiere trebuie să încarc pentru cartea mea?

Pentru conținut: Word (.doc, .docx), Rich Text (.rtf), Text (.txt), Open Document (.odf).

Pentru imagini: .jpg, .jpeg, .tiff, .psd, .bmp, .ai sau .pdf.
Dacă imaginile sunt foarte mari, atunci vă rugăm să le arhivați și să le trimiteți separat, prin e-mail la adresa indicată în formular (maxim 10MB pe trimitere) sau prin transfer.ro

Pot interveni ulterior asupra conţinutului?

Dacă vi s-a acordat ISBN şi CIP, puteţi interveni asupra conţinutului atâta timp cât acest lucru înseamnă corectură. Dacă doriţi să faceţi modificări de text, adăugiri sau eliminări substanţiale, atunci cartea este considerată o altă ediţie şi aveţi nevoie de un nou ISBN. Atâta vreme cât distribuiţi cartea cu ISBN-ul acordat de către Editura Virtuală, trebuie să păstraţi elementele vizuale specifice acesteia şi să menţionaţi ca producător/editor Editura Virtuală. Vizitaţi pagina de servicii post-producţie.

Am nevoie de ISBN pentru cartea mea?

Dacă doriți să o distribuiți în librării, aveți nevoie. Ca autor, puteţi solicita un ISBN de la Biblioteca Naţională. Citiți aici în ce condiții Editura Virtuală alocă gratuit ISBN manuscrisului dvs. IMPORTANT! În situaţia în care primiţi ISBN de la Editura Virtuală, va trebui să expediaţi către Biblioteca naţionaţă 8 exemplare pentru Depozitul legal. Costul acestor exemplare nu este inclus în preţul serviciilor noastre.

Ce înseamnă corectură basic?

De regulă, acest lucru înseamnă o verificare a greșelilor ortografice. Această corectură nu include o verificare gramaticală, a punctuației sau a termenilor folosiți. Se acceptă ca fiind în standard, pentru orice text, greșeli de sub 1% din totalul textului.

Drepturile de autor îmi aparţin în exclusivitate?

Desigur. Toate drepturile asupra produsului final vă aparţin.

Distribuiți cărţile pe care le produceți?

Editura Virtuală distribuie cărțile autorilor săi, în sistem de tipărire la cerere, prin Librăria Editurii Virtuale. Vă asistăm şi consiliem pentru distribuţie internă şi internaţională print și digital prin Amazon, Ingram, MyBestseller şi pentru metodele pe care le aveţi la dispoziţie pentru a vă încasa royalties-urile. Verificaţi şi oferta noastră de conversie la formatul electronic. Dacă solicitaţi şi acest serviciu, primiţi o reducere de 10% din costul fiecărui serviciu în parte.

NOU! Distribuim cărțile tipărite prin Librăria Eminescu, Libris.ro, Cartepedia, Librarium și NoiCeCitim.ro.

Pot folosi cum doresc produsul final pe care mi-l livraţi?

Desigur. Deoarece toate drepturile asupra produsului final vă aparţin, iar ceea ce vă livrăm este fişierul PDF de tipar de înaltă definiţie, puteţi folosi cartea dvs. unde şi cum doriţi.

Mai plătesc altceva decât prețurile afișate?

Nu există costuri suplimentare pentru producție față de cel care v-a fost trimis de către consultantul nostru după evaluare. Dacă agreaţi preţul final, atunci acela se păstrează. Totuși, tariful de expediere cu Poșta Română a contractului de prestări servicii semnat nu este inclus, dar acesta va reprezenta o sumă modică pe care o veți achita la oficiul poștal. De asemenea, va trebui să produceţi trei exemplare (dacă aveţi ISBN propriu) sau opt exemplare (dacă primiţi ISBN de la o editură) din cartea dvs. şi să le expediaţi la Biblioteca Naţională în termen de 30 de zile de la tipărirea cărţii.

TOP