FORGOT YOUR DETAILS?

OFERTĂ PERMANENTĂ

PÂNĂ LA 15% REDUCERE

PENTRU MINIMUM 3 SERVICII EDITORIALE

MyBestseller.ro
LIBRĂRIA AUTORILOR INDEPENDENTI SI
EDITURILOR INDIE

INVITĂ PRIETENII SĂ CUMPERE CARTEA

PREV
NEXT

EDITURA VIRTUALĂ, ARMA SECRETĂ PENTRU A PUBLICA O CARTE DE CALITATE.

Echipa noastră de profesioniști este disponibilă în toate etapele de editare pentru ghidare și explicarea procesului de Editare Personalizată

DE CE EDITURA VIRTUALĂ?

Ei bine, din mai multe motive, dar în principal pentru că...

Producem conținut de calitate

Transformăm, edităm, redactăm și corectăm manuscrisul tău cu ajutorul profesioniștilor. Colaboratorii noștri au experiență îndelungată în cele mai mari edituri românești.

Livrăm cărți de calitate

Indiferent de suport (tipărit sau digital), cărțile noastre arată exact așa cum îți dorești.

Scriitorii noștri ne sunt parteneri

Pentru că fiecare scriitor este unic, abordarea fiecărui manuscris este aparte. Noi tratăm clienții așa cum am vrea noi să fim tratați.

Suntem un proiect matur

Avem o vechime de peste 9 ani și peste 400 de cărți editate. Plus cinci ediții ale Standului Autorilor Independenți la Gaudeamus. Suntem în grafic. :)

Consultanță literară

Editura Virtuală oferă, pentru prima dată în România, consultanţă literară independentă în scrierea, îmbunătăţirea şi finalizarea unei cărţi de ficţiune.

Evaluare pe mai multe planuri: structură narativă, consistență, logică, veridicitatea personajelor, naturalețea dialogurilor și nu numai...

Dacă ai scris o carte în limba engleză sau dacă ți-ai tradus opera, consultanții noștri nativi, cu experiență literară și profesională vastă, o pot edita, redacta sau corecta, pentru ca tu să o poți propune pe piețele internaționale fără probleme de limbă.

Servicii editoriale

Redactorii și corectorii Editurii Virtuale revizuiesc și limpezesc mesajul manuscrisului final, analizându-l cuvânt cu cuvânt înainte ca acesta să ajungă în forma „bun de tipar“.

Tehnoredactorii noştri au o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi realizează cărţi pentru cele mai mari edituri din România. Nu doar designul copertei produce un impact deosebit asupra cititorului, ci şi forma conţinutului.

O copertă realizată profesionist, care să atragă cumpărătorii prin mesajul ilustrației și așezarea elementelor pe layout, reprezintă unul dintre elementele cheie pentru succesul cărții dvs.

Producție editorială

Cărţi digitale formatate pentru toate book-readerele importante: O poţi distribui* în România prin Elefant.ro, Imaginastore.com şi prin Librăria Editurii Virtuale, precum şi prin cei mai mari retaileri internaţionali.

Cartea ta este gata pentru a ajunge la cititori? Îți oferim servicii de tipărire la comandă, fie că dorești 1 exemplar, fie că vrei 5000.

Cărţile audio sunt în plină ascensiune. Din această toamnă, Editura Virtuală produce cărți citite la prețuri accesibile, tratând subiectul exact așa cum este: fără teatralisme și fără cheltuieli inutile. Doar lectură. Bineînțeles, talentul vocal poate fi ales.

Internațional

Pe o piață mondială a cărții de peste 122 miliarde de euro, cititori de diferite limbi pot avea acces la cartea ta în limba lor nativă.

Cartea ta este gata pentru a ajunge la cititori? Îți oferim servicii de tipărire la comandă, fie că dorești 1 exemplar, fie că vrei 5000.

Paginile și profilele personale îi ajută pe fani și prieteni să afle în timp real planurile dvs. editoriale, lansările de carte programate, noutățile absolute, gândurile dvs. literare.

Marketing Online & Offline

Nu mai este suficient să fii pur și simplu un „autor”. Dacă ești scriitor publicat, trebuie să devii un brand.

Beneficiați de puterea celei mai mari rețele sociale de pe Internet pentru a vă promova cartea și a mări expunerea ei și a dumneavoastră, ca scriitor, în comunitățile online. Cartea dvs. va fi expusă, direcționat, doar cititorilor activi din rețeaua Facebook.

Standul Autorilor Independenți este primul proiect autohton care facilitează autorilor independenți accesul la evenimentele importante din domeniul industriei cărţii.

Distribuție & Print On Demand

Distribuție offline/online

În curând

Cărțile tale în librăriile fizice și online din România.

Prin MyBestseller.ro vinzi fără stoc, fără bătaie de cap, cu tipărire pe măsura vânzării.

Cartea ta este disponibilă în print permanent. Nu te costă nimic să listezi până la 30 de cărți și plătești un procent echitabil din ceea ce câștigi, doar atunci când cărțile tale se vând.

Livrări în țările Uniunii Europene, tipărire pe măsura vânzării. Cartea ta ajunge la românii din toată europa prin curier rapid, la prețuri rezonabile.

DISTRIBUIE CARTEA TA DIGITALĂ ÎN CELE MAI IMPORTANTE LIBRĂRII ONLINE ALE LUMII

Consultanță gratuită, digitizare la prețuri corecte.

CE SPUN AUTORII NOȘTRI

Alina-Maria Duță

SCRIITOR
Consider Editura Virtuală ca fiind casa cărţii mele, o casă care şi-a deschis porţile cu generozitate şi interes, o editură ai cărei specialişti s-au aplecat asupra scriiturii mele cu pasiune şi profesionalism, făcând posibil ca manuscrisul meu să devină carte publicată.
După ce am terminat primele mele două romane, am scris la mai multe edituri, dar în curând am înţeles că acestea au alte priorităţi decât aceea de a publica necunoscuţi. Din întâmplare, am dat peste Editura Virtuală, unde am scris ce mă doare. [...] Am primit rapid răspuns, am trimis fragmente pentru evaluare şi, după accept, am pornit colaborarea. Am fost, de-a lungul acestei colaborări, impresionat de profesionalismul cu care Editura Virtuală şi-a îndeplinit partea de activitate ce-i revenea...
Calin Kasper

Călin Kasper

SCRIITOR
Liza Karan

Liza Karan

SCRIITOR
După ce am terminat de scris romanul „Amalia”, mi-am dorit, normal, să-l public, să-l fac cunoscut oamenilor. Dar nu știam cum. Și nici n-a trebuit să știu. După ce am trimis un mesaj la care am primit cu promptitudine răspuns, mi-am dat seama că pentru asta există Editura Virtuală. Cu care am inițiat și am avut parte de o colaborare frumoasă și de servicii de calitate.
TOP