FORGOT YOUR DETAILS?

Prezență online

Nu mai este suficient să fii pur și simplu un „autor”. Dacă ești scriitor publicat, trebuie să devii un brand.

Curiozitatea este o caracteristică a psihicului uman: cititori și editori deopotrivă doresc să cunoască mai bine persoana din spatele scriitorului, personalitatea din spatele cuvintelor. Din fericire, social media a făcut ca relația dintre un autor și cititorii săi sau posibilii viitori editori să devină extrem de simplă și a oferit un standard pentru toată lumea artistică și literară.

Cu alte cuvinte, toți caută un profil al autorului, o platformă personală care-l reprezintă, fie că este website personal, profil de autor cu biografie, un buletin informativ sau un e-zine, blog, vlog, podcast-uri, trailere de carte afișate pe site-urile video, articolele dvs. și articole despre dvs. sau despre munca dvs.

Site-ul dvs. poate servi ca locație centralizată a tot ceea vă reprezintă în mediul virtual: identități pe rețelele sociale: Facebook, MySpace,Twitter, YouTube, etc. Conectați-le pe toate acestea la site-ul dvs. principal astfel încât, atunci când lansați o informație pe o rețea socială, aceasta se va difuza rapid pe surse multiple.

Prezență online și offline pentru autori pasionați

Organizăm, împreună cu ExpoBookTitle, lansări virtuale de carte în medii cu trafic mare, tururi online cu sesiuni de discuții pe marginea cărții sau cărților dvs., înscrieri în concursuri naționale și internaționale și participare la târguri de carte din România sau din străinătate.

Realizare website prezentare Autor/Carte - 99

 • Design personalizat full responsive (adaptabil pentru toate device-urile de pe care este accesat) – pe platforma și layout-uri existente Wordpress (sau orice layout Premium achiziționat de către client)
 • Modul de e-commerce integrat (sistem pentru vânzare online a cărții)
 • Formular de contact;
 • Implementare în blog: pagină de prezentare autor, adăugare standard 1 titlu;
 • Module Google Analytics + retele sociale;

Realizare website prezentare Autor/Carte Premium - 129

 • Design personalizat full responsive (adaptabil pentru toate device-urile de pe care este accesat) – pe platforma Wordpress;
 • Layout premium Author Pro  (în valoare de aprox. 85€);
 • Modul de e-commerce integrat (sistem pentru vânzare online a cărții);
 • Formular de contact;
 • Implementare în blog: pagină de prezentare autor, adăugare standard maximum 3 titluri;
 • Module Google Analytics + retele sociale:
 • Adaptabilitate și modificare intuitivă a website-ului în funcție de factori externi (evenimente, lansări, anotimp etc.)
 • Optimizare SEO basic on page – implementare tag-uri, meta tag-uri, descrieri, meta-descrieri.

Ce trebuie să știți pentru a începe

Pentru prezența dvs. online, comandati-vă numele de domeniu propriu, de tipul www.numeautor.ro (sau similar) încă de la început, este permanent și evitați un eventual transfer ulterior de website. De asemenea, alegeți un cont de găzduire pentru website-ul dvs. Vă recomandăm să apelați la un hoster serios și flexibil, cu servicii bune de suport clienți.

Nava amiral

Între diversele componente care, însumate, înseamnă prezență online, website-ul personal este de departe cel mai important. Toate elemente care formează prezența online pot fi legate în acest spațiu. Informații cu privire la cărțile dvs., datele lor de publicare, de unde pot fi acestea achiziționate, comunicate de presă, recenzii critice cu privire la activitatea dvs. și un link la pagina dvs. de Facebook (sau/și la celelalte conturi sociale).

Sursă oficială de informații

Întotdeauna cereți copii ale interviurilor de la radio sau TV, pe care le puteți integra apoi pe site-ul dumneavoastră. Salvați toate fotografiile de la lansări într-un singur loc, ca apoi să le alegeți pe cele mai reprezentative și cu care să ilustrați diverse articole.

Ca scriitor, atunci când interacționați public cu cititorii dvs. sau cu criticii, trebuie să menționați întotdeauna site-ul propriu ca sursă de bază pentru informațiile oficiale.

De ce vă ajută prezența online?

Doriți o detaliere suplimentară sau mai multe informații?

TOP