FORGOT YOUR DETAILS?

Promovare pe Facebook

Facebook este una dintre cele mai eficiente căi de promovare online. Porniți o campanie și promovați-vă cartea eficient, la costuri rezonabile.

Beneficiați de puterea celei mai mari rețele sociale de pe Internet pentru a vă promova cartea și a mări expunerea ei și a dumneavoastră, ca scriitor, în comunitățile online. Cartea dvs. va fi expusă, direcționat, doar cititorilor activi din rețeaua Facebook. La modul cel mai simplu, prin intermediul Facebook veți putea crește interesul cititorilor asupra cărții sau cărților dvs. și veți atrage mai mulți cumpărători.

Campanie de promovare Facebook organică - 149

  • Creare strategie de promovare și creștere organică;
  • Stabilire și setare obiective;
  • Identificare și segmentare audiență;
  • Realizare anunturi text și/sau bannere grafice personalizate, conform cerințelor Facebook, pentru 5 postări.

Nu este necesar un buget adițional de promovare

Ce trebuie să știți pentru a începe

Ca să puteți derula o campanie pe Facebook, trebuie ca mai întâi să aveți un cont și o pagină de Facebook. Recomandarea este ca, înainte de toate, să vă creați o pagină de autor sau/și o pagină de carte. Dacă aveți mulți urmăritori pe contul personal, este bine să-i invitați să urmărească pagina pe care tocmai ați creat-o. Nu aveți timp sau nu știți să faceți asta? Citiți pagina noastră despre crearea conturilor și paginilor sociale.

O campanie pe Facebook presupune o investiție minimă în bugetul alocat strict Facebook. Noi recomandăm echivalentul a 100 euro timp de o lună.

Ideal pentru a ajunge direct la cititori

Promovarea pe Facebook ajută la consolidarea prezenței dvs. online. Datorită numeroaselor grupuri de cititori, șansele să fiți găsit este mult mai mare, iar utilizatorii și comunitățile de pe rețelele sociale vor putea împărtăși mai ușor între ei, de exemplu, informații despre cartea dvs.
Dacă tocmai ați lansat cartea și vreți ca ea să ajungă exact la cititorii genului sau domeniului în care scrieți, atunci promovarea țintită pe Facebook este cea mai eficientă metodă.

Ieftin, rapid și eficient!

Promovarea pe Facebook este un instrument de marketing necesar si eficient pentru orice autor.
Dacă vreți să vă creșteți vânzările și să vă faceți cartea cunoscută, promovarea prin reclame pe Facebook  reprezintă o soluție ieftină, rapidă și eficientă. Prin platforma Facebook aveți acces la potențialii cititori, oferindu-le mesajul potrivit. În plus, spre deosebire de reclamele offline, la o campanie Facebook plătiți doar pentru rezultate.

De ce o campanie pe Facebook?

Doriți o detaliere suplimentară sau mai multe informații?

TOP